Webinar Ericksoniaanse Hypnotherapie

Kennismaken met deze unieke methode

Ben jij coach, therapeut of trainer en heb je soms cliënten die in hun hoofd blijven zitten en niet bij hun gevoel komen? Sommige mensen lijken weerstand te bieden aan verandering, verwerking en groei.

Ben je geïnteresseerd in een radicaal andere benadering van dit soort obstakels? Eentje die de controle van de ratio volledig omzeilt en iemand  op speelse wijze naar zijn onbewuste kennis, creativiteit en oplossingen leidt?

Meld je dan aan voor het webinar Ericksoniaanse hypnotherapie. Een unieke gelegenheid om kennis te maken met dit fascinerende vakgebied.

Dit webinar is een voorproefje op de jaaropleiding Ericksoniaanse hypnotherapie en om te ontdekken of dit iets voor jou kan zijn. 

* Overal waar hierboven ‘zijn’ staat kun je ook ‘haar’ lezen.

Praktische informatie

Datum: woensdag 7 augustus 2024
Tijdstip: 20-21 uur
Platform: WebinarGeek

Jos is een uitstekende enthousiasmerende trainer, met aandacht voor de inbreng vanuit de deelnemers. En een heel goed rolmodel voor therapeuten!
Ellen de Jong
Hypnotherapeut

Ericksoniaanse hypnotherapie is een mooie uitbreiding voor andere vormen van therapie, coaching of counseling.  Elementen die in het webinar aan de orde komen zijn:

In dit uur krijg je een inspirerende en interactieve presentatie inclusief een korte demo en een speelse oefening. Uiteraard is er ruimte voor jouw vragen en als je alleen wilt toekijken, mag dat natuurlijk ook.

Kennismaking Ericksoniaanse Hypnotherapie
woensdag 7 augustus 2024 van 20-21 uur

De inschrijvingsmogelijkheid voor dit webinar sluit op woensdag 7 augustus om 20 uur. Schrijf je je na dit tijdstip in dan kunnen wij niet garanderen dat je tijdig deelnamegegevens ontvangt.

Controleer zo nodig je spam-box na inschrijving.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Naast de infomail rondom het webinar sturen we regelmatig interessante e-mails. Je kunt je op ieder moment eenvoudig afmelden voor deze e-mails. Ons privacy statement is van toepassing.

Over de trainer

Mijn naam is Jos van Boxtel (1961) en ik train coaches, therapeuten en docenten om creatiever en effectiever te werken met cliënten en cursisten. Ik ben hypnotherapeut, coach en trainer en gespecialiseerd in natuurlijke trance, indirecte communicatie en onbewuste veranderingsprocessen.

Mijn loopbaan als therapeut/trainer begon eind jaren negentig toen ik, na 10 jaar bedrijfsleven, besloot het roer om te gooien. Na mijn opleiding integratieve hypnotherapie startte ik een eigen praktijk en ging als trainer aan de slag.  Hoewel ik al snel succesvol was liep ik soms aan tegen mensen die in hun hoofd bleven zitten, niet in trance gingen en weerstand leken te bieden aan verandering. 

Ik merkte dat bewustwordingaanmoediging  of confrontatie vaak niet hielp en zocht naar andere wegen. Ik vond het antwoord in de Ericksoniaanse hypnotherapie. Met deze benadering leerde ik controle en weerstand moeiteloos om te buigen in vertrouwen en medewerking.  Een wonderbaarlijke ontdekking die mijn leven (en dat van mijn cliënten) een stuk eenvoudiger maakte. 

In de loop van de tijd groeide de behoefte om mijn ervaringen door te geven aan collega’s, om ook hún cliënten ervan te laten profiteren. Deze behoefte heeft zich vertaald in een aantal trainingen waarvan dit webinar een voorproefje is.

“De oplossing van elk probleem ligt verborgen in je onbewuste geest.”