Praktische informatie & Veelgestelde vragen

Veel hypnotherapeuten zijn niet of maar beperkt opgeleid in hypnotisch taalgebruik en werken via het bewuste met het onbewuste. In mijn trainingen leer je, met indirecte suggesties, het bewuste volledig te omzeilen en het onbewuste rechtstreeks te stimuleren tot verwerking, verandering en groei. De Helpende-Handen-techniek is een trance-inductie en therapeutische interventie in één, die je bij vrijwel alle problemen kunt toepassen en gemakkelijk kunt integreren met ander hypnotherapeutische technieken.

Alle trainingen van Mindspring zijn door de SKB geaccrediteerd met 24 SBU/0,9 EC: Ericksoniaanse hypnotherapie in de categorie bijscholing en Beperkende Overtuigingen Veranderen in de categorie PSBK. Veel beroepsverenigingen nemen de SKB-erkenning over, hoewel het aantal toegekende SBU/EC kan variëren.

De prijs van tweedaagse trainingen is € 400 (BTW vrij). De lunch is inbegrepen.

Je krijgt na elke training een deelnamecertificaat.

Veel deelnemers zijn coach of therapeut, maar dit is geen vereiste. Wel dat je ervaring hebt in het werken met mensen.

Alle trainingen worden in de omgeving van Utrecht gehouden, o.a. in Nieuw Hydepark in Doorn.

Ervaring

Jos van Boxtel heeft 18 jaar ervaring in het trainen van Ericksoniaanse hypnotherapie en NLP  en heeft meer dan 1500 mensen opgeleid in deze methoden. Hij is gespecialiseerd in indirecte, conversationele hypnose, onbewuste veranderingsprocessen en het transformeren van beperkende overtuigingen. Hij schreef twee boeken over Ericksoniaanse hypnotherapie. 

 

Doelgroep

De trainingen van Mindspring zijn gericht op iedereen die professioneel met mensen werkt, waaronder therapeuten, coaches, psychologen, artsen, trainers en docenten .

Opbouw van de trainingen

De trainingen bestaan uit een verfijnde mix van presentaties, demonstraties en oefeningen. De theorie van de stof worden kort en speels uiteengezet en voortdurend toegepast in het contact met de deelnemers. Technieken worden voor de groep gedemonstreerd, waarna de deelnemers met elkaar aan de slag gaan. Alle oefeningen worden geëvalueerd om het geleerde in een groter kader te plaatsen en te integreren.

De niveaus I t/m IV van Ericksoniaanse hypnotherapie worden in opeenvolgende trainingen zorgvuldig opgebouwd, waarbij de werkwijze steeds verder uitgebreid en verdiept. Hetzelfde geldt voor de niveaus I en II van Beperkende Overtuigingen Veranderen. 

Tarieven

De prijs van twee-daagse training is €400 euro. De trainingen van Mindspring zijn BTW-vrij.

Accreditatie

Alle trainingen van Mindspring zijn door de SKB geaccrediteerd met 24 SBU/0,9 EC: Ericksoniaanse hypnotherapie in de categorie bijscholing en Beperkende Overtuigingen Veranderen in de categorie PSBK. Veel beroepsverenigingen, waaronder Nederlandse Beroepsvereniging voor Hypnotherapeuten (NBVH) en de Vereniging van Integraal Therapeuten (VIT) nemen de SKB-erkenning over, hoewel het aantal toegekende SBU/EC kan variëren.

Heb je een andere vraag?

Gerelateerde informatie

Kantooradres

Mindspring
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht