Ervaring

Jos van Boxtel heeft 20 jaar ervaring in het trainen van Ericksoniaanse hypnotherapie en NLP  en heeft meer dan 1500 mensen opgeleid in deze methoden. Hij is gespecialiseerd in indirecte, conversationele hypnose, onbewuste veranderingsprocessen en het transformeren van beperkende overtuigingen. Hij schreef twee boeken over Ericksoniaanse hypnotherapie. 

 

Doelgroep

De trainingen en opleidingen van Mindspring zijn gericht op iedereen die professioneel met mensen werkt, waaronder therapeuten, coaches, psychologen, mediators, artsen, trainers en docenten. Mocht je twijfelen of een training geschikt is voor jou, neem dan even contact met me op.

Opbouw van de trainingen

De trainingen bestaan uit een verfijnde mix van presentaties, demonstraties en oefeningen. De theorie van de stof worden kort en speels uiteengezet en voortdurend toegepast in het contact met de deelnemers. Technieken worden voor de groep gedemonstreerd, waarna de deelnemers met elkaar aan de slag gaan. Alle oefeningen worden geëvalueerd om het geleerde in een groter kader te plaatsen en te integreren.

De modules van de jaaropleiding Ericksoniaanse hypnotherapie worden zorgvuldig opgebouwd, waarbij de werkwijze steeds verder uitgebreid en verdiept. Hetzelfde geldt voor de niveaus I en II van Beperkende Overtuigingen Overwinnen. 

Heb je nog vragen?

Kantooradres

Mindspring
Goeman Borgesiuslaan 77
3515 ET Utrecht

Gerelateerde informatie