Maak gratis en vrijblijvend kennis met Jos van Boxtel

Gratis e-book

De paradox van elke therapeut en coach

Vaak weten mensen wel dat ze anders ‘zouden moeten’ denken, handelen of communiceren, om hun probleem op te lossen, maar blijven ze in hun oude patroon hangen. Ze willen zich laten inspireren, helpen of beïnvloeden, maar bieden, bewust of onbewust, ook weerstand. En daar kom jij, als begeleider, dus in een interessante paradox terecht: de cliënt die wel en niet wil veranderen. 

Hoe bevrijd je jezelf en je cliënt hieruit? Klik op de knop hieronder om het gratis e-book “De paradox van elke therapeut en coach” te downloaden.

Gratis webinar Ericksoniaanse Hypnotherapie

Gratis kennismaken met deze unieke methode

Heb je interesse in Ericksoniaanse hypnotherapie, maar twijfel je of de training of opleiding geschikt voor je is? Neem dan eerst een gratis voorproefje. 

Elke maand geef ik een 1-uur durend webinar voor iedereen die met mensen werkt en belangstelling heeft voor hypnose, indirecte communicatie en onbewuste veranderingsprocessen. Je kunt  er met al je vragen terecht. 

De eerstvolgende mogelijkheid: 

Datum: woensdag 19 juni 2024
Tijdstip: 20-21 uur
Platform: WebinarGeek

De inschrijvingsmogelijkheid voor dit webinar sluit op woensdag 19 juni om 20 uur.
Schrijf je je na dit tijdstip in dan kan ik niet garanderen dat je tijdig deelnamegegevens ontvangt. Controleer zo nodig je spambox na inschrijving.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis e-book

De paradox van elke therapeut en coach

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Naast dit e-book sturen we regelmatig interessante e-mails. Je kunt je op ieder moment eenvoudig afmelden voor deze e-mails. Ons privacy statement is van toepassing.