Trainingen in Ericksoniaanse Hypnotherapie

Ben je therapeut, coach, docent of werk je op een andere manier met mensen?
En wil je creatiever en efficiënter leren communiceren? 

Dan ben je bij Mindspring aan het juiste adres.
Ik bied trainingen aan in Ericksoniaanse Hypnotherapie.
Kennis maken met deze unieke benadering?

Trainingen in Ericksoniaanse Hypnotherapie

Ben je therapeut, coach, docent of werk je op een andere manier met mensen? En wil je creatiever en efficiënter leren communiceren?

Dan ben je bij Mindspring aan het juiste adres.
Ik bied trainingen aan in Ericksoniaanse Hypnotherapie.
Kennis maken met deze unieke benadering?

Loop je er soms tegenaan dat je cliënt, patiënt of leerling:

En dat je als begeleider soms:

En dat dit alles kan leiden tot onzekerheid, vermoeidheid, sleur, piekeren over sessies, opzien tegen bepaalde cliënten, onnodig lange trajecten of verminderd plezier in je werk?

Herken je één of enkele van bovenstaande dingen?

Dan ben je bij Mindspring op de juiste plek. Veel van deze problemen ontstaan namelijk door de censuur, controle of beperkingen van de bewuste geest. Onderzoek heeft uitgewezen dat de onbewuste geest veel flexibeler, creatiever en krachtiger is. Daarom geef ik trainingen in  het begeleiden van mensen op onbewust niveau. Je leert  op speelse en praktische manier leert om:

 

Herken je één of enkele van bovenstaande dingen?

Dan ben je bij Mindspring op de juiste plek. Hier kun je trainingen volgen in  natuurlijke trance-inductie, hypnotisch taalgebruik  en onbewuste verandering. Je leert  op speelse en praktische manier leert om: 

 
Meteen de dag daarna al kon ik anders werken met een cliënt omdat ik nu direct het onbewuste kan beïnvloeden. Fantastisch!
Hans Bolte
Hypnotherapeut bij Puur Therapie
Als iemand je de kneepjes van het vak kan bijbrengen, is het Jos van Boxtel wel!
Barbara Meijer
Barbara Meijer
Voor mij als ervaren therapeut was het een verdieping van het werken met het Ericksoniaanse taalgebruik.
Leonie Looijen-Vogelaar

Verschijnt binnenkort: het nieuwste boek van Jos van Boxtel

De schatkamer van het onbewuste

Dit boek is een leidraad voor therapeuten, psychologen, coaches, trainers en andere professionals die met het onbewuste van mensen willen werken.

Het geeft je een inkijk in de finesses van hypnotische communicatie, een verfijnd samenspel van woorden en lichaamstaal, waarmee vrijwel elke vorm van weerstand wordt omzeild en een diepe vertrouwensband met de cliënt wordt opgebouwd.

Jos heeft prachtig het wonder van indirect taalgebruik beschreven en onderbouwd. Hij is een ware kunstenaar in het toepassen hiervan. Jos is een goede waarnemer, blijft dicht bij de beleving van de cliënt en weet met de kracht van taal veel te bereiken. Dit boek is een aanrader voor elke therapeut en coach die effectief wil werken. De praktische voorbeelden maken, naast de onderbouwing, de wonderlijke wereld van het hypnotisch taalgebruik direct inzetbaar.

Tonja Koudijs, Internationaal gecertificeerd NLP-trainer

Gratis webinar Ericksoniaanse Hypnotherapie

Gratis kennismaken met deze unieke methode

Ericksoniaanse hypnotherapie is een vak op zich, maar het is ook een mooie uitbreiding voor andere vormen van therapie, coaching of counseling.

Maandelijks geef ik een gratis webinar voor iedereen die met mensen werkt en belangstelling heeft voor hypnose, indirecte communicatie en onbewuste veranderingsprocessen.

Je kunt  er met al je vragen terecht.

Datum: dinsdag 31 mei 2022
Tijdstip: 20-21 uur
Platform: Zoom

De inschrijvingsmogelijkheid voor dit webinar sluit op dinsdag 31 mei om 17.00 uur.
Schrijf je je na dit tijdstip in dan kan ik niet garanderen dat je tijdig deelnamegegevens ontvangt. Controleer zo nodig je spambox na inschrijving.

Hidden