Webinar Overtuigingen Overwinnen

Overtuigingen als sleutel tot verandering

Mensen die hulp zoeken bij een therapeut of coach doen dit vaak op grond van negatieve gevoelens, ongewenst gedrag of lichamelijke klachten. Gevoel, gedrag en fysieke gewaarwordingen worden echter aangestuurd en in stand gehouden door overtuigingen.

Overtuigingen kunnen steunend zijn in de zin dat ze iemands welzijn, gezondheid en succes bevorderen of ze kunnen beperkend zijn omdat ze deze dingen juist ondermijnen. Enkele voorbeelden van beperkende overtuigingen zijn:

Wat zijn overtuigingen eigenlijk en hoe verschillen ze van kennis of ‘de waarheid’?  Welke soorten overtuigingen er zijn en hoe ontstaan ze? Hoe kun je beperkende overtuigingen bij patiënten, cliënten of leerlingen herkennen of opsporen? Hoe kun je ze uitdagen en omzetten in steunende overtuigingen? 

Al deze dingen komen in dit webinar aan de orde. De onderwerpen:

Je kunt terecht met al je vragen.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 7 maart
Tijdstip: 20-21 uur
Platform: Zoom

Gerelateerde informatie

Video demonstratie

Dit heb ik zelden ontmoet. Pure klasse. Het mag gezegd!
Stijn Leijssen
Muziektherapeut, Cliëntgericht psychotherapeut, EMDR therapeut
Jos schets een duidelijke theoretische achtergrond, biedt een gedegen methode aan en laat zien hoe humor werkt. Echt een aanrader.
Patricia Peersman
Haptotherapeut
Zeer duidelijke gestructureerde lessen. Mooi evenwicht tussen theorie en praktijk.
Tom Feremans
Therapeut

Gratis webinar
Overtuigingen Overwinnen
dinsdag 7 maart van 20-21 uur

De inschrijvingsmogelijkheid voor dit webinar sluit op dinsdag 7 maart om 17.00 uur. Schrijf je je na dit tijdstip in dan kunnen wij niet garanderen dat je tijdig deelnamegegevens ontvangt.

Controleer zo nodig je spam-box na inschrijving.

Hidden

Over de trainer

Mijn naam is Jos van Boxtel (1961) en ik train coaches, therapeuten en docenten om creatiever en effectiever te werken met cliënten en leerlingen. Ik ben hypnotherapeut, coach en trainer en gespecialiseerd in ervaringsgerichte veranderingsprocessen.  Hierbij integreer ik methoden als hypnose, NLP, Neurosemantiek, EMDR, Oplossingsgerichte therapie en Provocatief coachen.

 Het opsporen, uitdagen en transformeren van beperkende overtuigingen pas ik dagelijks toe in mijn eigen praktijk en ik geef het met veel plezier door in cursussen en trainingen.

“De oplossing van elk probleem ligt verborgen in je onbewuste geest.”