Webinar Overtuigingen Overwinnen

Overtuigingen als sleutel tot verandering

Mensen die hulp zoeken bij een therapeut of coach doen dit vaak op grond van negatieve gevoelens, ongewenst gedrag of lichamelijke klachten. Gevoel, gedrag en fysieke gewaarwordingen worden echter aangestuurd en in stand gehouden door overtuigingen.

Overtuigingen kunnen steunend zijn in de zin dat ze iemands welzijn, gezondheid en succes bevorderen of ze kunnen beperkend zijn omdat ze deze dingen juist ondermijnen. Enkele voorbeelden van beperkende overtuigingen zijn:

Beperkende overtuigingen houden klachten, symptomen en problemen in stand. Cliënten zijn zich vaak niet bewust van hun overtuigingen. Als ze  in therapie of coaching niet  worden opgehelderd en aangepakt, bestaat het risico dat:

Dit webinar gaat in op de vraag wat voor soort overtuigingen er zijn en hoe je ze  bij patiënten, cliënten of leerlingen opspoort en verandert? Dit maakt je werkt je werk als coach, therapeut of trainer niet alleen effectiever, maar ook lichter en leuker. 

Het webinar is een gratis voorproefje op de
 twee-daagse training Beperkende Overtuigingen Overwinnen  en een mooie manier om kennis te maken met dit belangrijke aspect van therapie en coaching. 

Praktische informatie

Datum: dinsdag 27 juni
Tijdstip: 20-21 uur
Platform: Zoom

Gerelateerde informatie

Video demonstratie

Dit heb ik zelden ontmoet. Pure klasse. Het mag gezegd!
Stijn Leijssen
Muziektherapeut, Cliëntgericht psychotherapeut, EMDR therapeut
Jos schets een duidelijke theoretische achtergrond, biedt een gedegen methode aan en laat zien hoe humor werkt. Echt een aanrader.
Patricia Peersman
Haptotherapeut
Jos zijn bijzondere gevoel voor humor maakt het tot een ‘feest’ bij hem te kunnen leren en groeien
Noor Moussault
Rij-angst begeleiding

Gratis webinar
Overtuigingen Overwinnen
dinsdag 27 juni van 20-21 uur

De inschrijvingsmogelijkheid voor dit webinar sluit op dinsdag 27 juni om 17.00 uur. Schrijf je je na dit tijdstip in dan kunnen wij niet garanderen dat je tijdig deelnamegegevens ontvangt.

Controleer zo nodig je spam-box na inschrijving.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over de trainer

Mijn naam is Jos van Boxtel (1961) en ik train coaches, therapeuten en docenten om creatiever en effectiever te werken met cliënten en leerlingen. Ik ben hypnotherapeut, coach en trainer en gespecialiseerd in ervaringsgerichte veranderingsprocessen.  Hierbij integreer ik methoden als hypnose, NLP, Neurosemantiek, EMDR, Oplossingsgerichte therapie en Provocatief coachen.

 Het opsporen, uitdagen en transformeren van beperkende overtuigingen pas ik dagelijks toe in mijn eigen praktijk en ik geef het met veel plezier door in cursussen en trainingen.

“Overtuigingen hebben de neiging om waar te worden. Zowel de positieve als de negatieve.”